Wat kunt u van ons verwachten? 

Goedkoopeenbvoprichten.nl zorgt voor een snelle en goedkope manier om een BV op te richten.
Wij bieden twee complete diensten aan waarmee u niet alleen uw eigen BV opricht maar waar we ook de administratieve dienstverlening voor een groot deel uit uw handen nemen. U hebt het zo druk met het in goede banen leiden van uw onderneming, dat het niet mogelijk blijkt om overal bij aanwezig te zijn en alles zelf te doen. De groei van een onderneming betekent dan ook vaak dat verantwoordelijkheden en taken moeten worden gedelegeerd, ook al blijft u als ondernemer eindverantwoordelijk en de baas.

Wat krijg je?

Bij goedkoopeenbvoprichten.nl wordt uw aanvraag voor het oprichten van een BV 100% volledig en compleet afgehandeld tegen ons scherpe tarief van € 325,- (exclusief BTW). Voor deze all-in prijs krijgt u een afschrift van de statuten (akte van oprichting), het aandeelhoudersregister en het uittreksel uit het handelsregister waaruit blijkt dat uw BV is ingeschreven en de oprichting is afgerond.

Administratieve en fiscale dienstverlening

Met JaarwerkTotaal bieden wij u een volledig pakket aan van onze werkzaamheden.  Deze werkzaamheden bestaan uit:

In het JaarwerkTotaal pakket hebben wij géén rekening gehouden met aanvullende (advies) werkzaamheden. Indien u ons opdracht geeft tot het verrichten van extra werkzaamheden, verstrekken wij desgewenst vooraf een duidelijke prijsopgave. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Tevens kunt u bij ons terecht voor de volgende diensten:

Een tijdelijke financiële medewerker nodig? Of personeel voor de backoffice, bijvoorbeeld voor het verzorgen van een mailing of het opnemen van de telefoon? Binnen 48 uur heeft u de juiste persoon op de juiste plek.

Zoekt u professionele ondersteuning in de administratieve dienstverlening en bij uw belastingaangiften? Onze adviseurs zijn u graag van dienst. Met specialistische kennis en jarenlange ervaring en met een persoonlijke werkwijze die garant staat voor kwaliteit.

Fiscale zaken ingewikkeld? Voor ons niet! Wij adviseren u graag bij al uw belastingzaken.

Een goede, overzichtelijke jaarrekening is belangrijk. Om inzicht te krijgen in uw bedrijf. Maar ook omdat anderen ernaar vragen. De bank bijvoorbeeld, als u een krediet wilt aanvragen, of de Belastingdienst of een nieuwe leverancier. Wij verzorgen uw jaarrekening graag voor u.

Geen tijd om uw eigen salarisadministratie te verzorgen? Of wellicht onvoldoende salariskennis in huis? Wij helpen u graag bij het verzorgen van uw salarisadministratie. Zo heeft u er geen omkijken meer naar.